Bizi takip edin
|
EN

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yazılım Mühendisliği

TÜM HABERLER


broadAngle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde

Amerika ve İzmir’de faaliyet gösteren yazılım firmalarından broadAngle’ın kurucu ortağı ve CEO’su Garrison Atkisson ile bölümümüz mezunu yazılım mühendisi Ayber Zeray üniversitemizde Yazılım Mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencileri ile bir araya gelip iki ayrı oturumda seminer verdiler.

Atkisson konuşmasında broadAngle’ın yazılım geliştirme ekiplerini nasıl yönettiğine ve süreci nasıl şekillendirdiğine dair bilgiler vermiştir. Daha sonra, firma hizmetlerini değerlendirirken müşterilere sağladığı kalite metrikleri hakkında bilgi vermiştir.

Proje ve çalışan performansının izlenmesi konusundaki çalışmalar öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Yazılım mühendisliği süreçlerinde kullanılan güncel araçlar ile ilgili bilgiler ile yazılımın yayınlanması sırasında karşılaştıkları sorunları ve bunları aşmak için izledikleri yöntemler örnekleriyle sunulmuştur.

Yeni mezunlardan beklentilerinin sorulması üzerine Atkisson en önemli kriterin İngilizce bilgisi olduğunun altını çizmiştir. Atkisson İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde verilen İngilizce eğitimin adayları diğer üniversitelerden başvuran adaylardan ayırdığı belirtmiştir.

Konuşmadan sonra kampüsümüzde bir süre daha vakit geçiren Atkisson ve Zeray bu süre zarfında öğrenciler ile kahve içip sohbet etmiştir. Sektör hakkında merak edilen soruları cevaplamış, staj ve işe alım konularında öğrencilere bilgi vermiştir.

SOSYAL MEDYA

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.