TÜM HABERLER

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ OĞUZHAN SARITAŞ VE DOĞUCAN SEYİDOĞLU'NUN PROJESİ ANDROİD AKADEMİDE FİNALE KALARAK SAN FRANCISCO'YA GİTMEYE HAK KAZANDI

Girişimcilik Vakfı, Google Türkiye ve BTK desteği ile, Türk Hava Yolları ve General Mobile sponsorluğunda düzenlenen Android Akademi'de "Hem toplumsal sorunlara teknoloji kullanarak çözümler geliştir, hem de geleceğini yaz!" sloganıyla düzenlenen yarışmada İzmir Ekonomi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği son sınıf öğrencileri OĞUZHAN SARITAŞ ve DOĞUCAN SEYİDOĞLU'nun içinde bulunduğu grup seçilen ilk üç proje arasına girmeyi başardı.  Bu başarılarıyla öğrencilerimiz San Francisco'da girişimcilik ekosistemi gezisine katılma hakkı ve devamlı mentorluk desteği kazandılar.

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ İNAN EVİN UNİTY BURSU KAZANDI

Yazılım mühendisliği 3. sınıf öğrencimiz İnan Evin bilgisayar oyunları alanındaki uzun süreli çalışmalarının bir sonucu olarak başvurduğu Unity Student Scholarship programında dünya çapında 50 öğrenci arasına girmeyi başarmıştır. Kazandığı burs kapsamında 2018'de San Francisco'da düzenlenecek olan Game Developers Conference'a tüm masrafları Unity tarafından karşılanacak şekilde katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimizi bu üstün başarısından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Univera Bilgisayar Sistemleri Seminer Düzenledi

12 Nisan 2017 tarihinde Univera Bilgisayar Sistemleri, Yazılım Geliştirme Müdürü Sn. Seçkin Karabacakoğlu, SE 318 Yazılım Sınama ve Doğrulama dersine konuk oldu. Sn. Karabacakoğlu verdiği seminerde, İzmir Ekonomi Üniversitesi Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerine yazılım sektörü hakkında bilgi verdi. Ayrıca Yazılım Testi konusunda firmasının izlediği süreçleri paylaştı.

Üniversite Öğrencilerimiz 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi"  Başlıklı Proje İle Destek Hakkı Kazandılar
Üniversite Öğrencilerimiz 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi" Başlıklı Proje İle Destek Hakkı Kazandılar

Okulumuz öğrencilerinden   Özgün Eşer, Seda Sarıbaş ve Buse Günay, Yardımcı Doçent Doktor Senem Kumova Metin'in denetiminde 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi"  başlıklı proje ile destek hakkı kazandılar.