MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yazılım Mühendisliği

TÜM HABERLER

Univera Bilgisayar Sistemleri Seminer Düzenledi

12 Nisan 2017 tarihinde Univera Bilgisayar Sistemleri, Yazılım Geliştirme Müdürü Sn. Seçkin Karabacakoğlu, SE 318 Yazılım Sınama ve Doğrulama dersine konuk oldu. Sn. Karabacakoğlu verdiği seminerde, İzmir Ekonomi Üniversitesi Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerine yazılım sektörü hakkında bilgi verdi. Ayrıca Yazılım Testi konusunda firmasının izlediği süreçleri paylaştı.

Üniversite Öğrencilerimiz 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi"  Başlıklı Proje İle Destek Hakkı Kazandılar
Üniversite Öğrencilerimiz 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi" Başlıklı Proje İle Destek Hakkı Kazandılar

Okulumuz öğrencilerinden   Özgün Eşer, Seda Sarıbaş ve Buse Günay, Yardımcı Doçent Doktor Senem Kumova Metin'in denetiminde 2209-Üniversite Ögrencileri Yurt Içi/Yurt Dısı Arastırma Projeleri Destekleme Programı'ndan "VİTİS Bağcılık Kontrol Sistemi"  başlıklı proje ile destek hakkı kazandılar.